Hoe werkt Totalvit…

Opties 1: het instapmodel kost 12 x € 89,- per maand. Dan ontvang je 12 maanden lang een pakket.

Optie 2: bestaat uit een jaarpakket op maat, kost vanaf € 150,- per maand. Plus éénmalig € 75,- intake.

Links zie je een dagzakje met een dagassortiment in een maandpakket zitten 30 dagzakjes. 

De pakketten bestaan uit supplementen uit de volgende groepen;

(1) mineralen, (2) verzuren, (3) vitamines, (4) aminozuren, (5) enzymen, (6) probiotica’s en (7) antioxidanten,  (8) adaptogenen.

Door jong te beginnen bouw je aan je botstructuur, maar ook organen werken veel beter. Je tanden blijven veel sterker. En je hersenen werken beter. Het is het hele concept, boten, pezen, spieren, bloedvaten, organen, hersenen, ogen, smaak, oren, huid alles werk beter. Maar dat heeft tijd en uitleg nodig om ervan bewust te worden.

Wat klanten zeggen

Een aantal jaren gebruik ik de dagzakjes van Totalvit, dit systeem is handig en bespaard mij veel tijd. Op deze manier krijg ik alles binnen om gezond en fit te blijven. Ik voel me er goed bij.

Bert Kops
Sportschool eigenaar
Worstelkampioen

Ik merkte vrij snel dat ik de jaarlijkse griepgolf oversloeg. En stapje voor stapje merkte ik dat ik meer energie kreeg voor mijn drukke sociale leven en mijn werk. De dagzakjes houden mij op de been. Het assortiment is heel breed en variabel. Zij besparen me veel tijd doordat ik niet allerlei verpakkingen hoef te openen en ik grijp nooit mis.

Vivian Oron
Financieel specialist

Hard werken past in mijn leven, mijn gezondheid is daarom Belangrijk. Ik had al lang twijfels over de benodigde hoeveelheid mineralen, vetzuren en vitamine in onze voeding. In de dagzakjes van Totalvit zit een grote variatie aan stoffen die er voor zorgt dat ik fit, gezond en gemotiveerd blijf. De dagzakje van Totalvit besparen mij veel tijd. Ik voel me top en dat wil ik zo houden.

Henny Plezier
Sportschool eigenaar
Judokampioen