Over  TotalVit

Een mens dat zich jong en vitaal voelt presteert beter en geniet langer van het leven.

Het eerste en meteen ook het belangrijkste wat u moet weten is dit: er bestaat geen twijfel over dat we aan een mineralen, vetzuren en vitamines tekort lijden.

Dat tekort valt niet langer te ontkennen, zelfs in de reclames van de farmaceutische industrie komt het aan bod. En om het tekort op te lossen biedt de farma-industrie allerlei producten aan.

De mineralen, vetzuren en vitamines van de farmaceutische industrie geven echter duidelijk weer dat de producenten ervan geen rekening houden met levensbelangrijke wetenschappelijke kennis. Mineralen, vitamines, vetzuren, aminozuren en enzymen werken allemaal samen. Vandaar dat multi’s zo populair zijn. Alleen de hoeveelheid is meestal zo laag dat het weinig bij u doet. Met deze essentiële feiten houdt men geen rekening.

Dat wil niet zeggen dat de reclameboodschappen van de farmaceutische industrie niets opleveren. Ze zorgen er namelijk wel voor dat de volgende informatie steeds meer zichtbaar wordt:

Onze gewone voeding bevat veel minder mineralen, vetzuren en vitamines dan noodzakelijk is voor een goede werking van ons lichaam.

Ik durf klaar en duidelijk te stellen dat de moderne mens via zijn voeding niet voldoende mineralen, vetzuren en vitamines opneemt.

En dit tekort kan gevaarlijk zijn voor iedereen die niet zorgt voor een bewuste en toereikende aanvulling. Dit zorgt voor tekortheidziektes.

Als u deze situatie doeltreffend wilt aanpakken, heeft u enige fundamentele kennis nodig. Gelukkig gaat het hier om eenvoudige dingen die u snel zult begrijpen.

De belangrijkste taken van mineralen, vetzuren en vitamines:

 • Mineralen, vetzuren, vitamines en aminozuren zijn van uitzonderlijk groot belang voor een evenwichtige werking van het zenuwstelsel.
 • Mineralen, vetzuren, vitamines en aminozuren neemt zenuwachtige spanning weg. Het kan worden gebruikt als natuurlijk kalmeermiddel. Mineralen, vetzuren, vitamines en aminozuren hebben niet de bijwerkingen die drugs, medicijnen, slaapmiddelen en kalmeermiddelen wel hebben. Mineralen, vetzuren, vitamines, aminozuren en adabtogenen veroorzaken geen gewenning of verslaving en het tast ook de reflexen niet aan. Het heeft alleen maar gunstige effecten.
 • Dankzij zijn natuurlijke kalmerende werking dragen mineralen, vetzuren, vitamines, aminozuren en adabtogenen bij tot een rustige, verfrissende slaap.
 • Mineralen, vetzuren, vitamines, aminozuren en adabtogenen zijn nodig om de afvalstoffen uit uw lichaam te verwerken.
 • Mineralen, vetzuren, vitamines, aminozuren en adabtogenen biedt ondersteuning aan de energie-opwekkingsprocessen in ons lichaam.
 • Mineralen, vetzuren, vitamines, aminozuren zijn onontbeerlijk als we willen dat ons hart gezond blijft en naar behoren blijft werken.
 • Een toereikende hoeveelheid mineralen, vetzuren, vitamines en aminozuren zijn absoluut noodzakelijk voor een normale bloeddruk, bot opbouw, kwaliteit bloed en juiste werking van de organen.
 • Mineralen, vetzuren, vitamines en aminozuren zijn de nuttigste natuurlijke stoffen om de stoelgang te regelen.
 • Zwangere vrouwen hebben een grotere behoefte aan mineralen, vetzuren, vitamines, probiotica’s, aminozuren en enzymen.
 • bijvoorbeeld; magnesium draagt bij tot een normaal verloop van de zwangerschap en de geboorte en tot een gezonde ontwikkeling van de foetus. Een juiste hoeveelheid magnesium kan helpen bij het voorkomen van nodeloze baarmoedercontracties die zouden kunnen leiden tot vroeggeboorte.
 • Net als calcium is magnesium onmisbaar voor de zeer precies opgebouwde en kwetsbare interne structuur van onze botten en tanden.
 • Het is belangrijk om te weten dat mineralen, vetzuren, vitamines en aminozuren allemaal samenwerken. 

TotalVit is anders?

Het verschil tussen zelf kiezen of TotalVit een pakket voor je laten samenstellen

 • Wij stellen een gevarieerd assortiment voor jou samen.
 • Ons assortiment wisselt regelmatig van samenstelling.
 • Wij voorzien je van kennis waar je te weinig over hoort.
 • Wij zorgen ervoor dat je nooit de verkeerde stoffen binnen krijgt.
 • Wij zorgen ervoor dat je nooit teveel van een bepaalde stof binnen krijgt.

Wat klanten zeggen

Een aantal jaren gebruik ik de dagzakjes van Totalvit, dit systeem is handig en bespaard mij veel tijd. Op deze manier krijg ik alles binnen om gezond en fit te blijven. Ik voel me er goed bij.

Bert Kops
Sportschool eigenaar
Worstelkampioen

Ik merkte vrij snel dat ik de jaarlijkse griepgolf oversloeg. En stapje voor stapje merkte ik dat ik meer energie kreeg voor mijn drukke sociale leven en mijn werk. De dagzakjes houden mij op de been. Het assortiment is heel breed en variabel. Zij besparen me veel tijd doordat ik niet allerlei verpakkingen hoef te openen en ik grijp nooit mis.

Vivian Oron
Financieel specialist

Hard werken past in mijn leven, mijn gezondheid is daarom Belangrijk. Ik had al lang twijfels over de benodigde hoeveelheid mineralen, vetzuren en vitamine in onze voeding. In de dagzakjes van Totalvit zit een grote variatie aan stoffen die er voor zorgt dat ik fit, gezond en gemotiveerd blijf. De dagzakje van Totalvit besparen mij veel tijd. Ik voel me top en dat wil ik zo houden.

Henny Plezier
Sportschool eigenaar
Judokampioen